Dla hoteli
Kawa jest rzeczą niezbędną niemal dla każdego bywalca śniadań i uczestnika konferencji.
Wybierz odpowiednie wyposażenie, które spełni oczekiwania Twoich gości hotelowych.
Aby sprostać wymaganiom klientów, oferuję trzy typy urządzeń.
Pierwszym z nich jest cała gama ekspresów automatycznych
Po kilku latach doświadczeń, wybrałem najlepsze modele kilku czołowych marek. Rozpoczynając od Necty Korinto poprzez Bravilor Sega aż po Calimari. Dzięki nim jestem w stanie sprostać szczególnym wymaganiom, proponując ofertę ściśle dedykowaną wszystkim potrzebom klientów.
Drugim typem ekspresów są maszyny oparte o system Jacobs Cafitesse
Maszyny oparte o system Jacobs Cafitesse odznaczają się niesamowicie krótkim czasem przygotowania kawy (od 4-8 sekund na porcję), wyjątkowo rzadki interwał czyszczenia, trwającym
3 minuty (tylko 2 razy w tygodniu) czy pełną policzalnością porcji.
Ekspres kolbowy jako standardowe wyposażenie baru oraz restauracji hotelowej
Oferta ekspresów kolbowych mojej firmy jest naprawdę szeroka:
od ekspresów jednokolbowych przez kompaktowe modele dwugrupowe, aż do największych, posiadających potencjał trójgrupowych maszyn. Wszystkie wymienione ekspresy kolbowe pochodzą od uznanych marek, takich jak Promac, Rancilio, La Marzocco czy Carimali.
Nawet najlepszy ekspres kolbowy nie wykorzystuje swojego potencjału bez solidnego młynka do kawy. Oczekiwania klientów spełni szeroka oferta młynków Eureka – niezniszczalnych, bardzo dokładnych i odznaczających się korzystnym stosunkiem ceny do jakości. Każdy z nich mieli kawę w systemie on-demand, co pozwala zachować aromat pochodzący z ziarna.
W ofercie m. in.:
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład
Przykład